Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Pauw: Sötétben

2021. április 04. - BBerni86

Iris a pénz útját követve eljut egy férfihoz, akiről eddig nem is hallott. Ray évekkel idősebb nála, és most pszichiátriai r1_118.jpgkiértékelésen van. Éveket töltött börtönben, mert elítélték a szomszédja és annak kislányának meggyilkolásáért. Iris a soha nem ismert bátyjára ismer benne, meglátogatja, és megtudja, az anyjuk hogyan küldte kisgyerekként intézetbe, és titkolta el Ray egész életét előtte. Övé az akvárium a gyönyörű halakkal, amiért Iris fia is bolondul. Ártatlannak vallotta magát, és Iris hisz is neki.

Nyomozni kezd a múlt után. Kiderül, Ray magának való pék volt. A szomszédjába új lakó költözött, a szexi Rosita. A férfinak tetszett, de csak barátok lettek. Rosita, akinek a nős szeretője rendszeresen kijárt hozzájuk, csak szexet akart, de se a nőről, se a közös lányukról nem gondoskodott. Rosita meg kihasználta, hogy Ray milyen naiv és kedves. Vele vetetett meg dolgokat, ő volt a kis Anna bébiszittere is. Amikor rendőrségi ügyük volt, az is azért volt, mert Ray védeni akarta a nőt a szeretőjétől, aki csak kihasználta.

Rosita elkezdte kérdezgetni Rayt a családjáról.r2_113.jpg

Közben a férfihoz látogató érkezik, a saját anyja az. Megfenyegeti a fiát, ha nem mondja azt a húgának, hogy eddig hazudott, ő volt a gyilkos, végez a halaival. Ray többet látni sem akarja a testvérét. Az egyik gondozó segít Irisnek, ők ismerik fel, hogy Ray enyhén autista – ahogy Iris fia, Aaron is.

Iris jön rá, hogy az anyja mennyire benne volt akkor a dolgokban. Rosita Ray apja után nyomozott, zsarolni kezdte az asszonyt. Ray ugyanis egy viszonyból született, egy gazdag és nős férfi fia. Ezért kellett meghalnia – csak sajnos Ray korábban ért haza, és hagyták börtönbe menni, hogy a titkuk titok maradjon. A szerető végezne Irisszel is, ezt azért nem hagyja az anyja.

A végére Iris, Ray és Aaron együtt játsszanak a tengerparton. Ők egymásnak a család.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr116489992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása