Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Lehetetlen küldetések

2021. április 06. - BBerni86

r5_73.jpg5: Lyons: Minden Dolgok Neve – a sárkányokat legyőzni lehetetlenség. Kezdjük azzal, hogy varázserejű fegyver nélkül meg se lehet őket sebezni. Ha az megvan, és harcolni is tudsz velük, megölni is sikerül őket, akkor szembesülhetsz azzal, hogy a sárkány feltámad és bosszúszomjasan a nyomodba ered. Kihrint meg álmai nője sárkányölésre kéri fel…r4_86.jpg

4: Morgenstern: Éjszakai cirkusz – két mágus rég vetélkedik egymással: kinek a módszere jobb? A tanítványaiknak kell egy versenyben megmérkőzni, hogy eldöntsék a kérdést. Marco és Celia meg is kezdik a mutatványt, és nyerni akarnak, miközben egyre jobban egymásba is szeretnek. Egymásért küzdenének, r3_102.jpgde szembe kell nézniük azzal, a versenynek se fix szabályai, se nyertese nincsen. Akkor hogyan győzhetnének?

3: Campbell: Rendíthetetlen – Jack Geary katona volt, egy generációval korábban, aki megmentette a flottáját, részben a szerencséjének is köszönhetően. A Szövetség vesztésre áll, a flottát csapdába csalták, és az egyetlen reményük a hibernációból visszatérő Geary, akinek haza kellene vinnie őket épségben. De felérni a saját legendájához?r2_114.jpg Lehetetlenebb, mint átkalauzolni a hajókat az ellenséges világűrön.

2: Hernád: Pannónia Parancsnok – a magyar szuperhősök kapitánya, az ősei emlékezetét és tudását bíró Pannónia Parancsnok lejáratta magát, mindenki r1_119.jpgvesztesnek tartja és az emberei is fellázadnak ellene. Amikor a csapat eltűnik, és az ország a végveszélyhez jár közel – valaki minden mágikus dolgot ellop – ő marad az egyetlen, aki még megakadályozhatja Magyarország eltűnését. Nagy feladatra egy alkalmatlan ember… mi lesz ebből?

1: Bardugo: Hat varjú – van egy börtön, ahova bejutni is lehetetlenség, valakit kiszabadítani onnan meg mesékbe illő tett lenne. Kaz Brekker azonban ezt a feladatot kapja, és össze is szed egy csapatot a lehetetlen munkára. Akad köztük egy grisha és vadásza, akik félő, hogy még a megérkezés előtt megölik egymást. Egy mesterlövész, akinek a veszte a játékfüggősége. Hatan, kényszerű szövetségben. A végére azonban kiderül, hogy a küldetés egy még lehetetlenebb vállalkozás kezdete csupán: Kaz bosszúja reménytelen és szükséges.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7516491774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása