Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Képregények, újra

2021. április 20. - BBerni86

r5_75.jpg5: Kikuchi: D, a vámpírvadász – a jövő világa sötét és kegyetlen. Az egykori urak, a vámpírok még rejtőzködnek, vagy éppen nyíltan embereket terrorizálnak. D arra tette fel az életét, hogy őket megállítsa. Noha maga is közéjük tartozik részben: Drakula embertől született fiaként erősebb az átlagnál. Rómeó és Júlia történet, zsoldosokkal való harc, elrabolt lány kiszabadítása, ez D feladata.r4_88.jpg

4: Remender: Orgyilkos osztály – van egy iskola, ahova kétféleképpen lehet bejutni. Örökösként, egy bűnszervezet tagjaként. Elveszett gyerekként, aki tett valami olyan szörnyűséget, hogy meghívják a bűn továbbképzőjébe. Egy új osztály indul neki a tanévnek, köztük az árva Marcus, akit egy árvaház leégetéséért r3_104.jpgfogadtak be. A fiú magasra tör, nem is sejtve, milyen gyilkos szabályok élnek az osztályban.

3: Liu: Monstress – adott egy lány, akinek a testében valami szörnyűség él, amely éhezik, és amikor elszabadul, Maika képtelen megállítani a pusztítást, ha magából is ad egyre többet. Adott egy küldetés, melyet a lánynak végig kell csinálnia. Közben kénytelen szembenézni a sorsával, a testében élő entitással, és különféle csoportokkal,r2_117.jpg melyeknek tervei vannak azzal, amit Maika teste rejt.

2: Carroll: Dredd bíró: Minden birodalom elbukik – túlélni már csak a városokban lehet, a világ gyilkos és ártalmas hellyé vált az embereknek. A városokban bírók tartják fent a rendet, akik egyszerre rendőrök, r1_122.jpgbírók és hóhérok. Köztük Dredd a legnagyobb, akinek újabb kihívással kell szembenéznie. Az életére törnek, miközben egy másik város ravasz taktikával és puccsa meg akarja szerezni Dredd városát.

1: Murphy: Batman: Fehér lovag – Batman és Joker hajszája nem várt fordulattal zárul, a szupergonosz szervezetébe kerül egy szer. Valami, ami képes áttörni az őrületet, és a férfi újjászületik. Jack Napier lehet belőle, aki jóvá akarja tenni a bűneit és rendbe tenni Gotham városát. Egyesíti erőit egykori szerelmével, és a Jack – Harley páros merész tervbe kezd, hogy megreformálja a világukat. Kimondják, Batman az, aki törvénytelen módon garázdálkodik, nem rá kell hagyatkozni. Új rend van születőben, de van valaki, akinek nem Jack kell. Aki vissza akarja kapni Jokert, és gyilkos tervet hoz össze.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr516507038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása