Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2021. május 02. - BBerni86

r1_125.jpgBerry: A Romanov-jóslat

Lord és Akilina követik a nyomokat, amelyeket Amerikába vezetik őket. Találkoznak a katona fiával, akinek az volt a feladata, hogy épüljön be II. Miklós rabtartói közé, és vigyázzon a családra. Ott volt, amikor megölték őket. Alekszejt azonban az apja teste megvédte, egy karcolás nélkül megúszta a lövéseket és a szúrásokat. Anasztáziának voltak sérülései, de a fűzőjébe varrt ékkövek őt is megmentették a haláltól. Kicsempészte őket, és egy unokatestvér vette át a feladatot.

A kisvárosban egy címer vezeti őket nyomra, egy ügyvédi irodái. A tulajról derül ki, hogy ő Alekszej unokája. Ő mondja el a történet második felét. A két gyereket az Államokba rejtették, ahol álnéven éltek tovább. Alekszej 18 volt, amikor Oroszországból nemesi származású, 16 éves lányt adtak mellé, akit aztán feleségül vett és akitől 2 éven belül fia lett, Michael apja. A nagyszülei szeretetben éltek együtt, a nagyanyja halálig gyászolta a férjét, aki 21 éves korában egy tüdőgyulladásba halt bele. Mivel a hemofília női ágon öröklődik, a fiuk és azr2_120.jpg unokáik már egészségesek voltak. Anasztázia a húszas évei elejét érte meg, akkor hunyt el az esküvője előtt. Michael apja várta, hogy majd rátalálnak, úgy nősült, hogy a felesége akár cárnénak is alkalmas legyen. A fiának továbbadta a titkot, a lányai nem ismerik a származásukat, ahogy Michael sem avatta be a feleségét - aki szintén eleget tesz a cárnéi feltételeknek - és a két fiukat, akik egyetemisták.

Lord főnöke és emberei találnak rájuk, meg akarják ölni őket. Michael azonban vadászkutyákat nevel, el tudnak a segítségükkel menekülni, és végül ők kerekednek felül. Michael felvállalja a származását, DNS teszt megerősíti, és a történet végén orosz cárrá koronázzák.

hetedhet_birodalom.jpgWesley: Hetedhét birodalom

Hófehérke férje hadjáratba kezd a királyságok elfoglalására. A lány sereget állít ellene, és háborúba mennek. Florian veszít és meghal, Hófehérke már özvegy. Sejtetve van, hogy az őt elengedő vadász fia, aki gyerekkori pajtása volt, lehet a szerelem az életében.

Legjobb barátja azonban halálos sebet kap, és meg sem akarja próbálni, hogy mágiával meggyógyítsák. Még örülni is tud a halálnak, a szeretett és meggyilkolt felesége után mehet. A győzelmi ünnepet a királynő magában neki szenteli.

Az uralkodóit vesztett királyságok sorsáról döntenének, amikor a palotába érkeznek a hercegnők családjaikkal: Csipkerózsika és Fülöp az ikreikkel, Hamupipőke a férjével és Aranyfürt. Készek elmesélni, velük mi történt.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr10016519834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása