Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Joshi: A hennaművész

2021. május 16. - BBerni86

r1_129.jpgLakshmi mindent arra áldozott, hogy saját életet építsen fel magának. Hivatalosan hennaművész, aki gazdag asszonyok testfestését végzi. Szerencsésnek tartják a kezét, mert sokan teherbe tudtak esni, miután a nő munkáit viselték. Nem tudják, hogy a nő képzett a gyógynövények terén, és a sütikben van a fogantatást segítő szer. Ezt a tudását használja, hogy másoknak segítsen: egy nem kívánt terhességet megszakítani többek között.

Mentora rég tetszik neki férfiként is, de mivel nős ember, és a felesége Lakshmi fő megrendelője, szigorúan üzleti alapon tartja a kapcsolatot. Nem kér kölcsön, egyensúlyoz a pénzzel, hogy a háza elkészüljön.

Minden felborul, amikor a férje és a húga beállítanak. Eddig nem is tudott a lányról, mert az után született, hogy Lakshmi elszökött a férjétől, aki verte. Nem tudta elfogadni, hogy Lakshmi nem szül neki gyereket. (Nem tudta, hogy az anyja kitanította a növényekre a lányt, aki így el tudta kerülni a fogantatást.)r2_123.jpg

Jobb életet akar adni a húgának, de Radha nagyon mást akar, mint ő. A csinos, 13 éves lány viszonyba bonyolódik a nővére jótevőjének fiával és terhes marad. Azt hiszi, a fiú elveszi. A nővére elhajtaná a babát, és rá kell jönnie, a szerelme is ennyit akar. Nem őket. Radha azonban akarja a kicsit, és Lakshmi más megoldást talál. Örökbefogadó szülőket a babának. Ám ahogy meglesz a kicsi, Radha nem bír tőle elszakadni. Lakshmi így elintézi, hogy a nénjük nevelje fel a sajátjaként, és Radha is a közelében maradhasson.

Közben maga mindent elveszít. A mentora rájön, hogy amikor Radha a fiával szűrte össze a levet, Lakshmi egy éjjelt a férjével töltött. Minden megrendelőjét elijeszti. Lakshmi így felszámol mindent, és elköltözik, hogy egy orvosnak segítsen a tudásával valóban segíteni az embereken, nem gazdag asszonyoknak a bábja lenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr10016561580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása