Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Házas ellenségek

2021. május 25. - BBerni86

r5_80.jpg5: Benyák: Képtelen történet – Max elzárkózott a saját képzelete teremtette világba, de ott sem jár szabadon. Nem lép ki a házából, míg egy kislány kérésére nem indul küldetésre. Az utat nehezíti egy szörnyeteg, akinek úrnője van. Ahogy Max szembenéz a múltjával, arra is rá kell ébrednie, hogy az a nő nem más, mint a szívét összetörő felesége.r4_93.jpg

4: Marrs: A jó szamaritánus – Laura szereti csak azt felfogni a világból, ami neki jól esik. Szeret másokat a nyomorba dönteni és manipulálni. A házassága többek között az ilyen dolgai miatt ment tönkre, de az asszonynak esze ágában sincs elengedni a férjét és a gyerekeit. Gyilkosság, zsarolás, sötét r3_109.jpgtervek – a férje nem is sejti, mi vár rá, hogy Laura visszatérhessen.

3: Ekberg: Bomlás – Christian és Leonora együtt megjárták a poklot, és úgy tűnik, végre túljutottak rajta. A fiúk meggyógyult, életben marad. Az asszony ekkor döbben rá, hogy a férjének viszonya van egy fiatalabb nővel. Hogy útban van. Ő azonban nem szándékozik válni, és megkezdi az ellenlépéseket, aminek egy családi házaspárbaj lesz a vége.r2_125.jpg

2: Downing: Elbűvölő feleségem – fiatalos, dögös páros helyes gyerekekkel. Látszólag ők az álompár. Ám van egy sötét hobbijuk, amiben emberrablás és gyilkosság is szerepel. Meg vannak titkaik, egymás r1_131.jpgelőtt is. Ahogy a felek szembenéznek azzal, egymás elől mit rejtenek, a férjnek rá kell jönnie, hogy a feleségének ellene is van egy B terve és már az élete a tét.

1: Flynn: Holtodiglan – Nick és Amy, látszólag tökéletesek együtt. A szép és gazdag lány, aki kitartott a férje mellett, amikor újra kellett kezdeniük vidéken. Csakhogy Nick unja már a nőt, szeretője van. Amy meg nem a megbocsátó fajta. Mire Nick észbe kap, Amy eltűnt és közvélemény szerint ő ölte meg. Ahogy a nő titkai nyomába ered, rá kell jönnie, hogy egy szociopatát vett feleségül, aki most rá utazik. Ő maga is játszani kezd, hogy tisztázza a nevét és előcsalja a nőt. Gyilkosság vagy erősödő frigy lesz a vége?

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr316571500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása