Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Barker: Szíve helyén sötétség

2021. június 27. - BBerni86

Jack egy autóbalesetben elvesztette a szüleit szinte babaként, és a pincérnői fizetéséből a nagynénje neveli. Minden évben elviszi a temetőbe, ahol a húga sírját gyönyörű rendbe tartják, viszont a fiúnak azt is végig kell r1_138.jpghallgatnia, hogy az apja milyen rongy ember volt. A nénje őt okolja a testvére haláláért.

Jack egy napon elkóborol, és egy padon felfigyel egy vele egyidős, csodaszép lányra. Stella elbeszélget vele, és Jack miatta kezd visszajárni a temetőbe. A lányt mindig fehér öltönyösök kísérik, fehér autóval hozzák-viszik.

Egy alkalommal a nevelőnője kényszeríti a lányt, hogy az elmaradhatatlan kesztyűje nélkül fogja meg a virágot, amit Jack hozott neki. Mire a kocsihoz érnek, a virág porrá lett a lány kezében. Majd Jack életére is törnek, és Stella többet nem jelentkezik. Jack sérülés nélkül megússza az autóbalesetet, a barátja nem is hisz a szemének.

A nagynénje súlyosan megbetegszik, de a fiú minden hónapban pénzt talál otthon egy borítékban, így fent tudnak maradni. Ő is az étteremben kezd dolgozni, összejön egy helyi helyes lánnyal, de nem szabadul a múlttól. Nem szerelmes, a különleges személy a számára továbbra is Stella.

A nénje meghal, és egy helyi összetűzésben a barátnője meghal. Jack így a nyomok után veti magát, keresi a szülei régi barátait és a gyerekeiket. Rájön, hogy megölték őket. Stella szülei is az ő szüleinek a barátai voltak, de megölték őket és elvitték a lányukat. Felszívódik.

Közben Stella is megszökik, majd David is követi. Egymást hajkurásszák. Jack számára is összeáll a kép: aszive_helyen_sotetseg.jpg szüleik részt vettek egy egyetemi kísérletben, és a gyerekeik erővel születtek. Stella megöl bármit, amihez hozzáér. Ha időnként nem teszi, ő hal bele. A kormány bérgyilkosnak használta Daviddel együtt, akinek minden kimondott szava parancs.

David Stellát akarja, és elültetett egy parancsot is a fejében. Amikor mind együtt vannak, fel kell hívnia és David lecsap az agymosott ügynökökkel. Az egyik alany lánya állítja le: elveszi David hangját, aki némán már erőtlen.

Stella és Jack együtt maradnak, kiegyensúlyozzák egymást. Mellette Jacknek nem kell innia, Stellának életet lopnia. Két gyerekük lesz.

A végén pedig ott egy jelentés, amiből megtudjuk, hogy a kormány megont elindítja a kísérletet.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5016606072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása