Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

R. Kelényi: Rizzo

Riva nővérek novella

2023. március 15. - BBerni86

rizzo.jpgFülszöveg

A Riva nővérek sorozat egyik kedvenc mellékszereplője, Rizzo, a nyomozósegéd, végre önálló feladatot kap, de az esze csak a csinos és harcias Biancán jár, akit az Aldioni házban ismert meg…

A novella a pimasz, link, de szeretnivaló csirkefogó történetét mutatja be.

Szerintem

Helyes kis plusz adalék a Riva nővérekhez, de nagyon hiányzott

egy kerek történet. Ez még csak nem is történetkezdemény, mindössze felvillantja Rizzo hátterét és indítékait, hogy közelebb hozza ezt a szereplőt.

Nekem hiányzott a cselekmény. Rizzo gondolkodik Marco és Christina felől, és megérik benne a vágy, hogy többről szóljon az élete. Karakterépítési alapnak jó lenne, ha mondjuk tervben lenne egy újabb regény, amiben Rizzo válik főszereplővé és mellékerül Bianca, akit szépen mellé is tesz a végére a szerző. De se ügy, se izgalom, csak a tudat, hogy már több kell Rizzónak, mint szórakozás és drágább szajhák.

Mindössze annyit tesz hozzá a korábbiakhoz, hogy felvillantja, Marco és Christina hogyan fogják az életüket folytatni. Mondhatni, a bejelentett esküvővel és közös ház építésével megadja azt a tiszta happy endet, amit A lánynevede 2-ben nem.

Van hangulata, Rizzót érdekesebbé tudja tenni, de túl kis terjedelmű, és számomra nagyon keveset tesz hozzá az eredetihez, hogy igazán tudjon tetszeni.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3018032804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása