Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

Marshall: Ismerősnek jelölt

2019. március 10. - BBerni86

Louise visszajelöli Mariát a neten, és közben próbálja lenyomozni a közös ismerőseiket. De láthatóan senki nem tud semmit, aki vele együtt benne volt a zaklatásban, úgy tesz, mintha nem is lett volna semmi. Az iskolai 1_6.jpgtalálkozón se történik semmi, Maria nem bukkan fel. Louise csak annyi újdonságot tud meg, hogy a volt férje, Sam szerezte a drogot, amit a lány italába kevertek.

Sophie, Louise középiskolai legjobb barátnője viszont holtan kerül elő. Ő volt az egykori zaklató banda feje, de most úgy tett, mintha ők semmit nem tettek volna. Louise egyre jobban aggódik, és fél, hogy ő lesz a következő.

Ő jön, de máshogy, mint várta. A kisfiát elviszik az óvodából, a dolgozóknak azt mondták, a nagyanyja jött el érte. Üzenetet kap, hol legyen a meghatározott időben, vagy nem látja többé a gyerekét. Elmegy, és kiderül, kié a Facebook profil. Maria anyjáé, aki tudta, hogy zaklatták a lányát, és tudta, hogy Louise árulása miért volt annyira súlyos.

2_15.jpgMert Louise eleinte barátságos volt, szimpatikusak voltak egymásnak Mariával. De Sophie bántani akarta a lányt, és erre rávette Louise-t is. Nem tudták, mit kellett a lánynak már kibírnia. Az előző iskolájában volt egy fiú, aki beleszeretett. Maria csak barátkozni akart, amit a fiú nem értett meg. Követni, zaklatni kezdte, majd elterjesztette róla, hogy egy ribanc. A család ezért el is költözött, de a pletykák követték a lányt. Louise segíthetett volna, de a másik oldalt választotta. Maria nem bírta ki, öngyilkos lett, és az asszony azt akarja, Louise is annyira szenvedjen, mint ő. Pedig azt nem is tudja, hogy a bálon Maria italába Sophie biztatására Louise drogot kevert, így lehet, hogy nem is öngyilkos lett, csak bedrogozva elvesztette az egyensúlyát, beesett a folyóba és megfulladt.

Még időben közbelépnek, Louise visszakapja Henry-t, akinek nem esett baja.

De nem áll össze neki a történet. Valami nem stimmel. Ki ölte meg és miért Sophie-t? Valami Maria esetében sem3_11.jpg stimmel. Sammel mennek hazafelé, amikor hirtelen rádöbben. Sam.

A férfi észreveszi a szemében, hogy rájött. Így már bevall mindent. Akkor a buliban Louise nem akart szexet, de őt nem bántotta érte. Ártatlan volt még. De hallotta, milyen volt Maria korábban, a pletykákból. Őt kezdte el követni és leteperte. A bedrogozott lány próbált védekezni, de Sam megerőszakolta. Maria megfenyegette, feljelenti. Sam ezért végzett vele. Sophie volt az egyetlen, aki látta kettejüket együtt, és már nem akart hallgatni, hogy veszélyben érezte magát. Vele is végeznie kellett.

Most Louise sorsa pecsételődne meg, de mielőtt Sam végezne vele, megjön a segítség. Sam börtönbe kerül, és Louise végre megszabadulhat. Már nem kell magát hibáztatnia a lány haláláért. És a házassága emlékén is túl tud lépni, amibe már látja, mennyire helytelen volt, ahogy Sam bánt vele. Aki hagyta, hogy magát hibáztassa. Aki az erőszakos szexet szerette, amibe néha nagyon messze is elment. De már vége.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3414670483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása