Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

SpoilerZóna

2019. március 31. - BBerni86

2_20.jpgJuliette látszólag normális fiatal, huszonéves nő, aki most légikísérőnek tanul. A látszat azonban csalóka. Amint leteszi a szolgálatot, megkezdi a maga tervét. Alaposan követi a volt barátját, Nate-et online. Ismeri a férfi időbeosztását, aki pilóta. Amikor Nate úton van, rendszeresen feljár a lakására, átnézi, még kis ajándékokat is hagy hátra.

Nate szakított vele, több teret akart. Juliette látszólag megadja neki. De a nő tudja, hogy őket az ég is egymásnak teremtette. Így elkezdett tanulni, hogy ugyanott dolgozhasson, mint Nate. Már tervezi is a véletlen találkozót, amiért képes a munkáját is szabotálni. Egy vészhelyzetben remekül helytáll, kineveznék érte, de ő úgy hajlandó bármit is elfogadni, hogy biztos legyen, ez nem tesz be a szerelmi terveinek.

Amikor hírét veszi, hogy Nate egy olyan lánnyal randizik, akivel ő is tanult, szabotálni kezdi a kapcsolatot. Magát természetesen nem fedi fel, de arról pletykál, milyen mocskos dolgokat hallott a férfiról.1_9.jpg

Megszervezi a véletlen találkozást, jól sikerül. Így Nate nem gyanakszik rá, és legközelebb le tudja itatni. Annyira, hogy Nate részegen és teljesen öntudatlanul felségül is veszi Vegasban. A lány azt hiszi, ezzel kész is, minden visszacsinálva. Nate azonban érvénytelenítést akar, és mindent kész bevetni a lány ellen. Juliette pedig szabotálja minden tervét, házas akar maradni vele.

Annyira azonban elkeseredik, hogy másik megfigyeltje életébe kezd el beleavatkozni. Bella középiskolai osztálytársa volt, aki megkeserítette minden napját. Most házasodni készül. Juliette felszedi a vőlegényét, és viszonyt kezd vele, hogy később ezt is felhasználhassa.

4_15.jpgNate addig ügyködik, mást szeret, hogy Juliette merészebb lépésre szánja el magát. Lecsap, és mesél a férfinak. Feleleveníti az iskolai bált, ahol elvesztette a szüzességét. 15 volt, kicsit félrevonult, kijött hozzá egy fiú. Beszélgettek kicsit, lefeküdtek, és a lány azt hitte, most pár lesznek. De már az este hátralevő részében is úgy tette a fiú, mintha a lány nem is létezne, mintha nem is történt volna semmi. Nate magára ismer, elnézést kér, de a nő azt mondja, ez is csak azt bizonyítja, ők mindig is egymásnak voltak szánva. Most is, akkor is. Megbilincselve bezárja a férfit, de mire hazaér, Nate kiszabadul. Fordul a kocka, most ő követelőzik. Juliette látszólag belemegy, de csak látszólag.

Nate a barátnőjével, a testvérével és annak párjával elutazna haza. Juliette követeli, hogy Nate szakítson Tarával, és őt, mint feleségét vigye magával. Bella, aki Nate húga, ledöbben és ráismer a lányra, akit évekig kínzott és szekált. Kiderül számára is, hogy a bátyja volt az a fiú, aki miatt osztálytársát szekálta. Juliette azzal fenyegetőzik, hogy 3_16.jpgkiskorú megrontásáért feljelenti a férfit, ha nem lehet a felesége. A család látszólag mindent megígér, de Nate megint kiutat keres. Tarával az oldalán távozik.

Juliette ekkor nyúl Bella vőlegénye után, aki attól félve, hogy a menyasszonya is megtudja a viszont, enged a zsarolásnak. Juliette titkon utánuk megy, és végez Bellával.

A megtört, szenvedő Nate hazatérve Juliette-et találja a lakásán. Arra nem jött rá, hogy a nő tehet mindenről, de látszólag beletörődött, hogy Juliette csapdájába esett. Aki komolyan hiszi, hogy boldogan élnek, amíg meg nem halnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6914727943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása