Minden napra egy könyv

Minden napra egy könyv

5 regény, amit el kell olvasnod

Top Blog

2019. december 31. - BBerni86

Vége 2019-nek, így nézzük is vissza, melyek a legolvasottabb bejegyzések az oldalon! (A címek linkek egyben, ha valamit visszaolvasnátok :)top5.jpg

5: Bethany-Kris: Titokzatos és tüzes - Chicago városában maffia háború van kitörőben, amikor egy elrendezett házasság nagyon is felforrósodik.

4: 5 regény, amit el kell olvasnod - Elrabolva - jól megírt regények 5-ös listája, melyekben egy vagy több szereplőt elrabolnak, és igyekeznek túlélni.

3: Romig: A Fény 1-2 - egy szekta, ahol egy nő amnéziásan magához tér. Van egy férje, sok értelmetlen szabály. Mi van, ha semmi sem az, aminek látszik?

2: Connelly: Fekete jég - Harry Bosch második története, melyben szerepet kap a Fekete jég nevű drog, lezáratlan ügyek és egy rendőr halálának igaz története.

1: Henderson: Üldözöttek és katonák - a Ritchie-fiúk igaz története, regényesen és szórakoztatóan, miközben a történelem el is borzaszt. Zsidó kisfiúk voltak, akiket kimenekítettek Amerikába. Ott nőttek fel, majd a II. VH idején képzett kihallgatótisztekként küzdöttek a nácik ellen, és igyekeztek rájönni, mi történt a családjukkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://regenyvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1715370838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása